Friday, 27 July 2012

Hadiah untuk Ayah


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat tengahari^^


Ary pernah update pasal persiapan hadiah birthday ayah. Dan hari ni, 27 Julai merupakan tarikh lahir ayah. Memandangkan ini bulan puasa, tiada kek sebab takut tak terhabis. Jadi, semalam, lepas adik ary call untuk wish ayah, ary pun beri kan hadiah pada ayah. 




Kali ini hadiah nya agak simple. Tapi, melihatkan reaksi dari ayah, ary rasakan yang ayah suka hadiah yang ary beri. Katanya, lain dari yang lain. Sebab selalunya ary cuma beli sahaja hadiah ayah dari kedai. Tahun ni ary rancang nak buat sendiri dan inilah hasilnya - lukisan ayah yang ary framekan.




Memang susah nak beli hadiah untuk seorang lelaki. Antara hadiah yang ary dan adik pernah beri pada ayah:
  1. Jam tangan
  2. T-shirt/Kemeja
  3. Wallet
  4. CD soundtrack Grease - favourite ayah
  5. Belt
  6. Photo Album
  7. Kek yang dah hancur @_@ - memori tragis
Hah.. Itulah antaranya. Nak belikan motor,kereta, gadget, takda budget lah plak. Huhuhu. Apapun, bila tiba birthday, tak bermakna kena beri hadiah. Ucapan selamat dan doa sudah mencukupi^^

7 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Ary!! Cantiknya ary lukis!! >_<

Kim salam ayah ya..kasi tau, rakan blogger wish yg terbaik dalam hidupnya..semoga panjang umur..sihat dan dimudahkan sgala urusan harian..amin ^_^

SCG Owner AnirahAzuri said...

wah...ary...cantik lah vector ni...

onie said...

wahhh,ary buat sendiri potret tu? smart tahu! semoga panjang umur ayah ary :D

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir pakcik...muda lgi ayahnyeee.. =)

❤farahin izzati❤ said...

happy befday uncle !! walaupun lambat sehari tak pew kan :P hehehe
smart sey gambar tu !!

Tinta Lana said...

Ary, ary buat fully using potocop ke ary??

SaddLone said...

pixa tuhh..aduhh! :P

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com