Sunday, 8 July 2012

Bila Ary Shuffling..


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Yeah!! Let's shuffling! Hoiii.. Tak payah ngada lah nak shuffling. Ini bukan shuffle dance tu. 


Shuffling - Term yang digunakan ary bila dah tak tahan nak pi toilet. Ye lah.. Bila seseorang dah tak tahan nak pi toilet, dan secara kebetulan toilet ada orang, mula lah nak keluarkan macam-macam jenis tarian. 




Jadi, bila ada orang nampak macam nak pi toilet je, ary akan cakap,nak pi shuffling lah tu. Better kan dari cakap, nak pi kencing lah tu. *maafkan saya di atas penggunaan shishing. Eh kencing. 


Shuffling.. Macam sopan je ye dak. Macam tu juga if ary nak pi toilet. Bila orang tanya nak kemana, ary jawab ringkas, shuffling lah^^  Ish.. Macam-macam term budak sekarang kan? Eh.. Orang lain tak guna term tu. Ary je.. nak join sama? ^^

9 comments:

Arol Mubin said...

Ha'ah. Dengar macam sopan sikit "shuffling". Hehe! Nak cuba guna dengan kawan-kawan lah term nie. :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

huhu...setiap org ader term memasing kan?huhu...bijak...bijak..

yana yani said...

ooo cmtuh ker..hhahah tak pernah thu pon..hahah kalau nak ke tandas cpt2 pergi..huhuh..kang berjejeran plak..hahahhaahha

rAIHan said...

owh..tak pernah plak dengar terms tuh..

leakedknowledge said...

pandai2 ko lak daftar vocab baru.kahkahkah

merahitujambu said...

bahaha..boleh plak guna ayat tu..

Apple said...

Haha.. Masa sopan "buang air kecil", masa ganas lak "kencing", masa nak jaga air muka - everyday i'm shuffling. Haha..
buang air besar-berak-melabur. Meski kita dengan niat nih, kita minta izin cikgu untuk ke tandas buang air kecil gak. haha..

Ety said...

HAHAHAHA. Tergelak sakan baca komen Apple kat atas ni.

Ary, Ety punya lah mencari entry ni kat blog Ary selepas diperkenalkan dgn vocab baru ni oleh En.Copy Paste. Shuffling ek ? hek hek hek :D

p/s : refer entry 'run for toilet' Ety. kalau guna shuffling ni mmg lebih sopan rasanya :P

Aujinz said...

saya selalu guna term "Nak pergi membazir laaa tue.." sebab selalunya orang cakap nak gie buang air... buang air tue kan membazir.. XD

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com