Thursday, 12 July 2012

Soalan SPONTAN | Berapa Kerap Check Stats Blog?


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat tengahari^^


Jawapan ary:
5-10 kali sehari. Adat blogger baru kan? Eksaited sangat nak check stat:P

12 comments:

Kesuma Angsana said...

entahlah mungkin 4 - 5 kali sehari kot lebih2 kalau free hehe

rAIHan said...

samalah..msa mula2 buat blog dulu..^^

Alynn Nyzaa said...

serius nk tny..nk check kat mana? maapla..jarang amek tahu hal2 cmni..huhu~

arifah said...

lebih dari 5-6 kali kot, yelah nak tengok ade ke tak orang yang sudi baca entry kita :)

Yumida said...

jarang check..dalam seminggu mungkin sekali dua je..kengkdg x bukak lgsg...

are_lin@yu said...

ayu ada buat segmen,jemputlah join ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

deno said...

sekali sehari je kot.. huhu

Ety said...

Ary cek kat mana ?

Ety selalu cek kat Nuffnang je. kadang2 cek kat stats yg ada kat dashboard. hihihi.

ada la 2-3 kali juga sehari. yg penting masa mula2 buka blog di pagi hari dan before tidur. itu kira mesti setiap hari :D

maszull said...

assalamualaikum ary...kerap juga la tapi kena juga bagikn masa...:)

Tinta Lana said...

Salam.

Lebih kurang macam ary jugak, heh3.

Azhafizah Md Nor said...

jarang tengok stat..tengok masa nak update entry je..so boleh kire la berapa kali sehari update..kalau satu entry..sekali je la tgk..hehe

Aujinz said...

sekali jer... itupun sebab nak check dari mana traffik datang.. XD

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com