Wednesday, 4 July 2012

Happy Birthday to....


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat petang^^


Ary nak ucapkan selamat hari lahir kepada salah seorang rakan blogger iaitu... Alynn Nyzaa^^ Hari ni alynn kata dia officially 20^^ Ishhh... Muda lagi tu.. Tapi dah masuk PULUH. Dah tak ada BELAS lagi dah. Oleh itu, tak payah nak rasa BELAS kasihan lagi kat dia:P


Apapun, semoga Alynn dapat menempuh dugaan sebagai seorang dewasa dengan penuh matangnya. Ye lah.. Bila dah makin dewasa, makin banyak benda yang perlu di ambil kira. Sebagai hadiah atas ulangtahun kelahiran alynn, ary lukis kan doodle BIRTHDAY khas untuk alynn. Harap suka^^




Lepas ni, nak buat design sampul surat and kad raya blog pula^^  Insya-Allah, ada kad raya untuk korang^^

11 comments:

ccicute said...

apei befday....
nak wat kad.. yeayy.. x sabo nak tngok... ^_^

Kesuma Angsana said...

wah kalau ada yg nice one kd raya, send2 lah kat akak ni satu! hehe

PariPariPutih said...

Happy 20th Birthday Alynn... semoga dipanjankan umur, dipemurahkan rezeki, dan sentiasa mendapat rahmatNYA dunia dah akhirat...

p/s: Ary_lee apasal ko punya cartoon tu comel gile... ha ha ha jeles2 ^^

Norashiqin Kamaruzaman said...

hehe igtkan ary ni laki la td...huhu, selamat ulang tahun ye rakan blogger ary..huhu, comell nye doodle =)

~MiZz Atie ZieYa~ said...

happy birthday alynnn :)

Alynn Nyzaa said...

waaahh!! nak nangis aser..terharu~~ :")
err..sempat agy ea ary ngata kat kiter neh..huhu...mekaseh ary~ thank you so much!! :D

kasi pos la kat umah alynn..nmpk gempak sikit...hahaha

cikORENsengaL said...

jeles xdpt..T_T

Riswin Zahari said...

seyes! cute gilerr~
cutest ever~ =P

Cik Kay Jue said...

wah.. simple... suka la gabungan warna dia.. :)

terry rotten said...

Happy Birthday bro... eh! sis... hehehehehe.....

cik mun said...

wah..cute~

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com