Thursday, 5 July 2012

Ini Yang Ary Suka Bila Duduk Rumah!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat hari khamis! *kira dah masuk khamis lah juga kan?




Jam dah menunjukkan tengah malam tapi dapur masih lagi berdentam-dentum. Ini lah yang membuatkan ary suka sangat duduk rumah. Boleh makan macam-macam benda sesuka hati pada bila-bila masa sahaja yang ary nak.


Jadi, fries dan nugget serta mayonis jadi peneman sambil-sambil tengok My Kitchen Rules tadi.. Errrrrrrrrrr.. Alhamdulillah^^



14 comments:

Acik Ain said...

ceeeytt , kntang greng buat kan perot ceqq bunyi lajuu faizal tahir !

Alynn Nyzaa said...

lapar tetiba..nk sikit...:P

Kamal Lee said...

kentang goreng~ (bercakap seperti upin ipin cakap ayam goreng. hewhew.)
terliur sekejap malam malam cenggini. hehu. :)

~MiZz Atie ZieYa~ said...

uwaa......friess...my fav!!

MISS Z BERCELOTEH said...

nyummmy.. sedapnya hehehe

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Adylia Qarissa said...

kejap...nak p breakfast lu ;p

Ety said...

Ary ! kita serupa. Ety kalau kat rumah pun camtu. Goreng fries dgn nugget smbil makan bersama sos dan mayonis.

p/s : kalau adik lelaki Ety balik, dia yg tolong gorengkan. Ety goyang kaki je. hahaha :D

Kesuma Angsana said...

rajin msk n wat sendiri tak pelah.. simple but nice kan

leakedknowledge said...

bagus2 banyak betul kolesterol nih :P

Miss Volvo said...

kite suka mkn nugget! cecah mayo n sos yummeh!

Hilmi Razali said...

tuu diaa..nampak gambar2 makanan ni perut hilmi terus berkeroncong..haha

Yasmin Aris said...

ni pandai masak ea ?? nnt bole lah share kan pape resipi bley kite blaja cket . huhuh . :D

Riswin Zahari said...

Pandai ary masak ye.. hehehe! =P

Cik Kay Jue said...

wah.. nugget! huhu.. nak2..

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com