Thursday, 12 July 2012

Soalan SPONTAN | Apa Perasaan Korang Bila Baca Dedikasi Cinta Blogger Terhadap Pasangannya di Blog?


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Jujurnya, ary akan a bit annoyed if dedikasi cinta itu agak berlebihan. Bukan tak boleh. Boleh aje. Tapi jangan lah sampai mengalahkan mereka yang dah berpuluh tahun berkahwin. You have to remember one thing - Bercinta dengan Dia Tidak Bermakna Dia itu Jodoh Kamu. Sebab tu ada kes bercinta dengan orang lain, kawen dengan orang lain.

7 comments:

Aina Majid said...

ikut mood jgk la..
tp mmg annoyed jgk la kdg2 if tertngok mcm tu. hikhikhik

leakedknowledge said...

hekeleh ary, hang jelez la ni tu yg cepat annoyed tu..kekeke

rAIHan said...

setuju. kalau cerita ala kadar je still boleh terima lg.^^

Alynn Nyzaa said...

kalau yg da kahwin tu wa x kesah...tp lau yg x kahwin agy tu, nk bersweet2 pn jgn la lebih2 naa..:)

Ety said...

rasanya kalau dedikasi tu cam sempoi and sweet, okay je kot. sbb faham lah, mereka berpunya kan.

tapi berpada2 la. kalau berlebihan, mmg Ety tak baca. hihihi. so, kurang la annoying nya :D

Tinta Lana said...

Salam. Ary tanya soalan kan?

Jawapannya: GELI

Salah satu alasan geli, ary dah sebut dalam entry.

Alasan kedua. Betul ke mereka bercinta?? Ke bernafsu semacam? eii..tgk, lana geli bab2 mcmni,hahahha.

Sebenarnya..lebih pada kurg selesa.sebab yg buat selalunya lebih kepada muda belia dan juga yg tkda pa2 ikatan sah lgi.

Liyaa Mf said...

Err sejujurnya tak kesah kut. Asalkan luahan dedikasi tu cukuplah dlm 1 entry. If sebulan asyik update dedikasi cinta je, err rasa berdarah lak mata ni nak baca. Ahaha!

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com