Saturday, 30 June 2012

Gila Akibat Daya Imaginasi Tinggi


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat hari sabtu^^


Ramai yang kata ary gila. Mana tak nya. Secara tiba-tiba gelak tanpa sebab (bagi mereka). Sedangkan mereka tak tau apa yang bermain di fikiran ary ni. Huhuhu. Ni kes kuat berangan lah ni. Kategori mat jenin:P




Macam mana ary boleh ter-imagine situasi atas tu? Semalam, waktu teman ibu beli barang-barang dapur, handphone ary terlepas dari tangan dan jatuh ke lantai. Kemudian, after beli dan blah dari pusat shopping tu, kitorang se-family plan nak makan asam pedas. Secara automatik ary ter-imagine seperti situasi atas nuh dan ketawa sambil tersengih-sengih. Adik ary pandang pelik, kau ni pehal? HohohoXD


Errr... Xkelakar eh? Urmmmm.. Selalu macam ini = ="

10 comments:

Riswin Zahari said...

HA-HA-HA! ;D

leakedknowledge said...

aku still mencari mana punch line nk gelak tu..hurm...searching2x...hurmmm...hahahhah (gelakkn dri sendiri) ak xjumpa :) senyum lebarr

Bella Nabilah said...

haha..comel sungguh.

Asyiqin Haulisah said...

sama lah kdg2 saya ni suka fikir peliks sikit, padahal takde apa pun.

CikMai said...

sama la .mai pun slalu cipta imaginasi ,pastu gelak sorang2.ahaaa

maszull said...

assalamualaikum ary...heheheehe banyak sgt fikir ye...:)

Cikgu Ma said...

akak pun selalu ter imagine bukan2..hehe

FarhanahAdzlan said...

a'ah memang kadang2 jadi camtu jugak kat saya..tiba2 fikirkan sesuatu situasi the tiba2 gelak sorang2..hahaha~

Gadis Misteri said...

camtu.. ahaha..

Kamal Lee said...

hewhew. memang sangat tinggi imaginasi hang. :)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com