Friday, 1 June 2012

Apa 1st Impression Korang pada Ary Lee?


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat malam semua^^




Ary nak meminta jasa baik kawan-kawan blogger untuk beritahu ary apa 1st impression bila korang masuk blog ni? Saja nak tau. Dan kalau boleh, biarlah jawapan itu jujur sejujur jujurnya. Jangan tipoo tau. *sambil tulis alif lam lam ha - macam dak tecik je ayat. HahahaXD

12 comments:

Cik Kay Jue said...

my ist impression bila ckj masuk blog ary.. urm..

1. ni mesti blog lelaki ni...
2. ada warna biru.. like.. ckj suke biru...
3. blog simple. ok. mesra readers...
4. ayat kat entry ok.

urm.. lagi... itu je rasanya..

Ezy Chiaki said...

seorang pompuan!
haha..

Tinta Lana said...

Salam.. u know what..

1st impression akk pun sama cam dik kjue..akak ingat ary ni lelaki.

Sampai la nampak nama Arisya..heh3.

Pastu,blog ary simple.very2 simple, that's one of the reason, why i love ur blog.. padanan biru putih..sedang elok. entry pun pendek. asa senang hati ke blog ni.hehe.

3. and..asa mcm ary ni jenis sporting..nak kata gila2..sporting kot lebh sesuai..heh3

Tu jep.. :)

Sheila Eiman said...

pandangan nye ialah...

simple blog but nice.
tau ni blog lelaki..

hehehehhe...

Riswin Zahari said...

ary cool! ^_^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ini first time akak masuk blog ary..

thanx sbb singgah blog akak yg merepek tu hihi

ok, ini first impression akak ttg blog ary:

akak ingt ary ialah lelaki yg masih remaja dan jenis lelaki baik-baik bukan jenis brutal..lebih-lebih lagi tgk doodlenya pon lelaki kan


tp pastu terperasan nama arysya kat banner..oh pompuan ropenya!


btw, nice blog..sedap mata memandang :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

betul3x..first masuk sini ingat ary ni lelaki..doodle pon lain dari yang lain..

nana kamarul said...

wahhh, nampaknya i'm not the only one yang ingat ni blogger lelaki ghupenya ramai lagi. heh heh! maybe sebab 'keganasan' tu kot... and doodle yang kiut miut tu. heee!

Anyw, to be honest walaupun ini first time datang but I think blog ini sangat menarik dah sempoi. I loikeee~ Siap follow lagi. Last but not least, keep it up dear :)

[ miSsNanA ] said...

ta tahu nak komen apa by the way i like this blog very much.. entri yang ary tulis menarik sekali untuk di baca dan blog ni very simple but nice.. keep blogging yeahh ^^,

Busyra Bt Takiyudin said...

blog yang sejuk mata memandang :)

Miss Wawa said...

my frst impression bila masuk blog ary

1. blog lelaki kot >.< *sorry
! wawa baru tau yg ownernye gegirl..
2. blog len dr yg len.. coz katun dlm blog yg cute,x byk widget,simple n loading sgt cpt.. *ni paling suke..

leakedknowledge said...

err ak igt hang ni laki2 sbb kartun2 tu smue male...upe2nya mpuan. ops ak silap..haha. maafkan daku..

ni pandangan ikhlas dr ak. ak ske blog ko sbb simple n xdak fancy2 sgt. kaler pon mcm sedap mata memandang

so kesimpulan nyer xmyesal ak follow ko..hahaha

http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/serius-awas-jangan-main-klik-sahaja.html

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com