Tuesday, 19 June 2012

Hadiah dari Blogger - Jun 2012


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat siang^^


Ary harap yang masih belum terlambat buat ary untuk mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan buat 2orang blogger ini kerana telah memberikan hadiah kepada ary dan membuatkan kehidupan di blog semakin berseri. Blogger yang dimaksudkan adalah Tyntha Lana dan juga cik merahitujambu




Ary amat lah terharu dengan pemberian cik lana iaitu komik Bodyguard.com. Komik itu diberikan bersama-sama pemulangan komik yang ary pinjamkan pada Lana dulu. Bertambah harunya ary apabila dalam nya ada  sekeping nota kecil yang mengharukan lagi keadaan apabila Lana kata itu merupakan komik pertama yang Lana baca. Huwaaaa~~ Harunya~ 




Merahitujambu pula mengotakan janjinya untuk memberikan ary hadiah di atas kemenangan ary sebagai doodle sugar glider paling kreatif. Hadiahnya adalah tiket pelancongan ke Paris, sebuah TV LCD, sebuah kere..... eh?? bukan eh?? Silap= ="    Hadiahnya merupakan doodle, phone strap dan juga sugar glider felt yang dijahit sendiri oleh merahitujambu. Ary demand sugar glider betul sebenarnya tapi felt pun, felt lah. Janji sugar glider kan?^^




Hadiah itu pastinya akan menjadi pengikat silaturrahim antara ary dan mereka^^ *pengikat?? hyperbola betul= ="

5 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

komik ape ni ek??

PariPariPutih said...

ari_lee: tak semua org boleh dapat sahabat macam ni... semoga silaturahim ni akan berkekalan ok... hu hu hu ^^

Cik Kay Jue said...

wah bestnyer.... :)
tahniah ary.. :D

merahitujambu said...

ahahaha..cool...sugar glider mahal woo nk bagii...XD

Tinta Lana said...

Adoi..haritu segan nak komen kat entry ni,hahahaha

Hari ni, sambil meng-google, terserempak lagi entry ni..

Ary, tq so much coz being a wonderful blogger buddies..maafkan krna ayt2 berterabur lana..err,makin terabur je ak rsa,hahhaha

Tungu ary cuti sem je ni..time tu bleh la update2 entry kan,hehehe

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com