Monday, 11 June 2012

Playlist Galaxy Ary Melambangkan Personaliti


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat malam^^


Galaxy Ary. Pehhh.. Macam kena lah pula nama tu. Komersial gak kan nama ary? HahahaXD  Entri kali ini simple sahaja sebab ary cuma nak kongsi lagu yang ada dalam playlist ary. Playlist ni baru sahaja di-update setelah sekian lama tak hupdate.



Sikit nya lagu dalam playlist ary~ Yup! Memang sikit sebab ary nak dengar lagu-lagu tu je. Kenapa pula nak letak lagu yang ary tak nak dengar dalam playlist kan? Buat penuh memory card je. No function at all^^ 


Rasa-rasanya dapat agak tak ary ni orang yang macam mana melalui lagu-lagu yang ada dalam playlist tu? 

6 comments:

si gadis melayu said...

singgah melihat playlist anda. hakikatnya satu lagu tu pun saya tak tahu. hihi

Tinta Lana said...

Salam ary..

aaa..tak dpt agak..kih3. Kalau berdasarkan playlist semata, tak cukup. ^o^

Dan agakan selalunya menyimpang. tak sama realiti ngn 'fantasi'

terserius plak..hahahaha. Agak2 leh agak tak lana macamna sbnrny berdsrkn komen ni? :)

putryteya said...

One Direction saja teya tahu .
.hehe

Syarafi[skyforce331] said...

fi minat butterfinger :D...old school :D

Cik Kay Jue said...

fooyyoohh semua lagu english...
ckj suka semua lagu tu.. hehehehe...

may be ary ni sempoi kot.. hehehe.. susah juga ary nak agak kalau juz dr playlist.. :)

Azhafizah[フィザ] said...

lebih kurang sama dalam playlist fiza.^__^

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com