Thursday, 28 June 2012

Contest: Kami BFF(!)


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Hari ni teringin nak lukis komik, jadi sambil-sambil lukis tu, ary cadang nak masuk contest ni. Sambil menyelam minum air^^




Bercakap tentang kawan baik, ary ada ramai kawan baik dari ary sekolah darjah 1 hingga sekarang. Yang dah habis sekolah pun, still contact. Tapi dalam ramai-ramai kawan baik, ni ada seorang ni yang ary rasa betul-betul ngam. Siapa lagi kalau bukan sepupu ary a.k.a jiran blog ni - Dr Riswin^^  


Kami bukan setakat baik di dunia maya tapi dalam dunia realiti. Memang kamcheng habis ar. Ary sangat selesa dengan dia. Sangat selesa sampaikan berlaku insiden-insiden sengal macam dalam kartun ary ni. HahahaXD






Gambar? Kartun tu kira gambar lah kan? HohohoXD Gambar betul ary nak edit untuk contest lain pula. Tak best lah nanti letak gambar sama je kan? Nak join? Klik sini^^


Updated: Nak tag semua yang baca^^ Kira tag juga kan? Jadi anda yang membaca, anda di-TAG!

10 comments:

Cik Kay Jue said...

hehehe.. boleh pula macam tu hish... ni memang betul2 rapat ni.. hahaha.. >_<

merahitujambu said...

comel jee awok ni

CikMunBlogger said...

haha . serious tergelak masuk dalam hdung . haha . sweet je . comel gmbar . hope menang :)

BiskOt said...

ary anda mesti menang punye. xDD xperlu gmbr sbnr situasi diats sudah ckup mengambarkan nya. xD! *last part*

Liyaa Mf said...

Err terernya bleh lukis katun2 camni. Jelessssss! Ahaha! :P

nurdani said...

ok boleh buat den gelak. kah kah

eddiefadhli said...

pandainya awak edit. jeles la I! :(

blog eddiefadhli

New dyr said...

Salam ziarah.dari segmen sama.

http://newdyr.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

gud luck yah

Cik Amal said...

semoga berkekalan . .
amiin . . .
hahaha terbaikk lah
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html
saya follow sini

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah sini dari segmen yang sama..dah follow sini jangan lupa follow sy jg

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com