Tuesday, 26 June 2012

Lelaki Naik Koc Wanita : Terdesak - Boleh Diterima ke?


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam selasa^^


Bukan perkara luar biasa bila tengok lelaki naik koc wanita. Kadangkala tu, takut tak sempat nak masuk tren koc biasa, lelaki masuk je koc wanita. Kadangkala juga bila koc biasa penuh, lelaki dengan selamba masuk je koc wanita. Sampai tiba destinasi, buat muka dek je. Kadang-kadang tu siap duduk lagi dan biarkan perempuan berdiri.




Boleh diterima ke? Bagi ary, situasi yang mula-mula di mana takut terlepas tren tu boleh diterima. Asalkan dia turun dan pi nek koc biasa di stesen seterusnya. Tapi situasi yang kedua tu, memang tak boleh pakai. Biarpun koc wanita kosong, koc wanita tetap koc wanita.


Oleh itu, wahai lelaki, biarpun anda itu lelaki yang mempunyai style rambut yang sama dengan perempuan, ataupun anda merupakan pakcik yang tak larat dah, naik lah koc biasa. Lelaki dibenarkan naik andai telah DIPOTONG habis:P

12 comments:

Syakir Rahman said...

hahhahaha... ayat las tuh klakar..

zanairin said...

setuju tu ary.. melampau betul diorang nie..

Ety said...

tak boleh terima. pantang betul Ety. nak nak lagi, yg sangat TERSEDAK smpai sanggup himpit2 dlm koc wanita.

ohh ada lagi yg sgt Ety tak boleh terima, kalau, yang bagi alasan nak teman geprenggg, so dia pun masuk sekali koc wanita "=.=

CCICute Design said...

x penah ade pengalaman agi.. ^_^

Riswin Zahari said...

men enter women koc,
agak pissed off~~ huhu! =P

CikMunBlogger said...

koc tuu ape ? yang trenn tu ea ? noob nie ? kat taiping tak de semua tuu . haha XD

Cikgu Ma said...

penah tgk incik2 ni kena marah sbab masuk koc pompuan...

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 367 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

merahitujambu said...

ahahaha..biasa berlaku..diorg x makan saman pon..buat muka tebal..biasa indon..XD

lynn kamarul said...

sungguh tak patut kan lelaki ambil kesempatan terhadap kemudahan yang telah di khaskan untuk wanita

leakedknowledge said...

err potong apa? boleh perjelas x? ak kurang phm..noob la katakan :P

Cik Kay Jue said...

ckj pun masa nak tren selalu je nampak lelaki ni ada dlm koc wanita.. dorg ni tak tau baca atau buta.. huhu.. tak suka..

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com