Monday, 25 June 2012

Ary Suka Font Ni!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat malam^^


Ada orang tak kisah nak pakai font apa. Tapi ada orang kisah. Lagi-lagi dalam report, assignment or project paper. Takkan nak pakai font canggih manggih kan? Selalunya kalau standard akan pakai Times New Roman ataupun Arial. Tapi hari ni ary nak kongsi font  yang sedikit canggih dan sedikit manggih.


Alhambra

Dadhand

Collegiate Heavy Outline

Gado Gadoo NF

Singer Mears

Hah.. Ada tak lagi font yang best-best? Share ler derrr~

12 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Ada..terlalu banyak ary..huhuhu..nak share pun tak mampu..

Paling ringks pun, gi kat Dafont.com..tpi sbnrnya, bnyk lgi fonts yg best2 kan? ^_^

Alynn Nyzaa said...

aah comel tulisan header ary tu...:D

Bella Nabilah said...

suka yang macam kat header ary tu :D
bella suka gune font jellyka saint-andrew's queen..hehe

CikMunBlogger said...

cantik cantik !
mun pun ade jugak font yang best best . smpai tak taw nak pilih yang mana XD

http://www.munviolettaxious.com/2012/06/aku-dah-resign.html

Yasmin Aris said...

canteknyee !!gune potoshop ea ??
Macam tulisan jawi pun de gak font tu . hehe

muhammad asyraf said...

Selalu minat tulisan yang stylo dan moden. Lebih kepada yang kreatif..

Azhafizah Md Nor said...

comel font semua ni..err..banyak sangat font cantik dan comel ary..di web dafont banyak..nak list kan banyak bebeno.

maszull said...

assalamualaikum ary....nak cari font yang menarik yer...:)

pha is said...

kalau report standard selalunya pha is pakai "calibri" je.. hehehe

Cik Kay Jue said...

kalau cakap fasal font ni.. ckj kebanyakkanyer suka font yang jenis script... hehe.. >_<

Iam Yanty said...

suka font yg last tu !

Kesuma Angsana said...

best2 plg suka 1st n 3rd font tu.. slm kenal n dah follow u 366

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com