Sunday, 17 June 2012

Back to Normal!


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat tengah malam semua!


Tengah malam minggu ni jangan lah duduk memerap depan tb tu.. Mesty tengah tengok tom & jerry.. kan?? Kan?? HahahaXD


Seharian ary cuba jalankan satu ujian ke atas blog. Niat hati nak tukar header. Bila dah tukar header ni, rasa macam kena tukar overall blog. Tapiiiii... bila dah renovate bagai, rasa macam tak selesa je. Nak tidur pun, pusing kanan, pusing kiri, tak juga lelap mata ni. 


Template baru


Jadi, ary mengambil keputusan untuk terus setia dengan kedudukan dan penampilan lama blog ary^^  Ary ingatkan ary je yang merasa benda tu. Rupa-rupanya ada juga rakan blogger yang turut sama suka kan template lama berbanding baru. 


Bila ary setel kemas semula dan letak semula apa yang patut, dengan sepontannya, ary berteriak... YEAH!! INI BARULAH ARY!!  *ok. sangat gedix= ="

4 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

just be the way you are :3

Syakir Rahman said...

ahahahaha... x lelap tidur sbb komen saya ke ni?? alolo sian kene ubah balik...tp mmg ohsem yg biru ni...huhuhuhu

wawa najwa said...

haha . saya pakai blogskin lagikk ler boringg . nak tukar balik to old templete, rsa malas thp gaban .kahkah :D

FarhanahAdzlan said...

tak kisah yang mana2..
dua2 simple but sangat2 nice..xserabut=)

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com