Monday, 11 June 2012

Monday Blues: Dark Side by Kelly Clarkson


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan selamat bekerja dalam keadaan blues^^


Actually, untuk monday blues kali ni ary nak kongsi sebuah lagu dari juara American Idol musim yang pertama iaitu Kelly Clarkson. *yeke? xhengat. HahahaXD  Pada mulanya ary nak kongsi video klip Untuk Dia dari Sleeq dan Najwa Latif tapi ary rasa lagu ini lebih menyengat pada hari yang super duper blues ni^^


Lirik lagu ni agak memberi kesan bagi ary. Lebih-lebih lagi pada rangkap chorusnya: 

Everybody's got a dark side 
Do you love me? 
Can you love mine? 

Will you love me 
Even with my dark side? 




Bukan mudah untuk mencari orang yang dapat terima kita dan dapat menerima masa silam kita. Kadang, masa silam penuh dengan dosa dan kesilapan. Waktu itu, diri terfikir : Apakah masih ada yang akan menerimaku? 


Ary pasti akan ada yang berkata, kalau dah sayang, apa salahnya. Tapi jika pernah berlaku sesuatu pada orang yang korang sayang e.g kena rogol, pernah menagih dadah,etc, apakah masih ada lagi rasa sayang untuk mereka?

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

suke :)

iEdA said...

Lagu ni best sbb kata2 dia bagi makna mdalam...xbole tgk n terima ssorang 2 dr sudut positif jer tp terima keburukan dia juga ^_^

Cik Kay Jue said...

best lagu ni... ckj pun terfikir pula ea eh betul gak ea.. ada ke yang sudi... huhu...

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com