Friday, 29 June 2012

Contest: Edit Picture Paling Cantik


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & selamat hari jumaat^^




Mood ary untuk edit pic kali ni memuncak-muncak pula kan? Urm^^  Kalau dalam contest: Kami BFF(!) ni ary introduce BFF ary dalam bentuk kartun, kali ni dalam versi movie poster yang diedit dari 2 sumber gambar yang berbeza. 




Ok lah.. Mahu makan^^  Selamat LUNCH^^

11 comments:

Ety said...

cantik gilaaa. wah wah. all the best :D

p/s : Ety pun join juga contest, tapi gmbr tak biasa2 je.

merahitujambu said...

cantik laa edit..edit gmbar tunnag sy cpt..XD

maszull said...

assalamualaikum ary...selamat bersegmen...:)

Alynn Nyzaa said...

gudluck! edit gmbr alyn bolehla ea nnt? :D

btw, ary jom singgah cni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/wardrobe-sale-part-1.html

Malyhah Eyna said...

Dari segmen yg sama ...gud luck okey

Kesuma Angsana said...

saya bab edit mengedit ni fail le jawabnyer

Syakir Rahman said...

nice....awak ke tuh???

Linda Wahed said...

Masyallah cantik gambar...

Riswin Zahari said...

bila? 1 julai eh,jom! ;P

zanairin said...

assalam.. datang ada bawak berita... ada penambahan lagi 1 sponsor & satu pengumuman.. jemput tngok ye...
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik_8552.html

zanairin said...

salam.. sy nak download gambar nie untuk diupload dekat page tak boleh la.. mohon pm tag gambar tersebut di page http://www.facebook.com/pages/Page-CSG/255148387936342..
dan.. mohon like fanpage tersebut kerana setiap maklumat akan diberitahu di situ kelak...

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com