Monday, 4 June 2012

Monday Blues: Love Story by Beethoven


Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum ^^


Waktu kecil dulu, ary membesar dengan instrumental kotak muzik atau lebih dikenali dengan music box. Music Box dulu memang menjadi pilihan family ary bila nak beri hadiah waktu ary sekolah rendah dulu. Yang kelakarnya, ary beri ibu music box tapi bila tiba birthday ary n adik, ibu beri music box pada kami berdua= ="




Siapa sangka sebenarnya lagu yang digunakan untuk music box tersebut adalah lagu Love Story by Beethoven. Baru pagi ini ary dapat dengar full version. Dan lagu ini terus menjadi pilihan ary untuk layan blues di pagi isnin.


Jujur, lagu ini menyentuh hati ary. Dengar berulang kali tapi hati masih luluh.


5 comments:

eintan nurfuzie said...

alahai...kt opis xleh play...

::CIK LYNN:: said...

sama la...kalu tme kcik2 dpt music box, mmg kira ok sgt dh...hehe

sweet lgu ni...layan :)

maszull said...

assalamualaikum ary...ye la muzik box mmg ada lagu yg sedap2 didengar buka je ada lagu sedap..:)

Nana Jay said...

nana pon tym kecik dulu suka sgt ngan music box. dodoi nana tym nak tdo hihi. sggh cne jugak layan love story beethoven :D

Tinta Lana said...

Salam..ary, maaf ya, komen kat sini plak. laa, knapa tak gtau tgh final, huhuu..sorry ganggu :)

Aaa..Komik tu,ary amik ya..simpan..dan baca,kah3 >_<

hasil tulisan arisyalee.blogspot.com